Cégtár Light

Cégtár Light keresés

Webshop

OPTEN: Innováció az üzleti döntéstámogatás szolgálatában

Magunkról

A 100%-ig magyar tulajdonú OPTEN Informatikai Kft. a hazai igényeket folyamatosan szem előtt tartva, fejlesztései és innovációi révén immár 1994 óta az üzleti és céginformációs piac meghatározó szereplője.

Az OPTEN Kft. több évtizedes tapasztalatával és speciális rendszereivel segíti a kontrollált követelésmenedzsment folyamatokat és Önt annak érdekében, hogy hatékonyan tudja csökkenteni nemfizetésből származó veszteségeit. A cég az állandó fejlesztések és innovációk eredményeként számos szakmai fórum elismerését kivívta. Az OPTEN márka 2012-től 2017-ig minden évben elnyerte a Business Superbrands díjat; InnoMax díjjal jutalmazott OPTEN – Kapcsolati Háló szolgáltatásunk az évek alatt a teljes pénzintézeti szektor kockázatelemzési módszertanának meghatározó részévé vált. A cég 2017-ben elnyerte az e-Banking Summit rendezvényen „Az év céginformációs szolgáltatója” és „Az év legjobb üzleti adatelemző szakértője” díjat.


Az cég filozófiája, hogy a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és meghozatalát érdemi és megbízható gazdasági és marketing információkkal segítse annak érdekében, hogy azok még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. Legyen szó akár egyedi igényű pénzintézetekről, nagyvállalatokról vagy költségvetési intézményekről, akár a KKV szektor cégeiről, könyvelőkről, könyvvizsgálókról vagy ügyvédekről, az OPTEN szolgáltatásai professzionális hátteret nyújtanak. A naprakész, pontos és minőségi adatokra épített rendszerek mindennapi használatával hatékonyan csökkenthető a pénzügyi kockázat, növelhető az árbevétel vagy éppen elérhetővé válnak európai uniós pályázati források.

Több ezer előfizető használja elégedetten az OPTEN Kft. által nyújtott információkat napi munkafolyamatai során. A felhasználók között megtalálható több nagy pénzintézet, hitelbiztosító, a legtöbb bank, biztosító társaság, energetikai és telekommunikációs cég, illetve a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének tagjai is.
 


 
A folyamatosan növekvő és fejlődő vállalkozás stabil hátteret biztosít a minőségi és kiszámítható szolgáltatások nyújtásához és az állandó innovációhoz. Ezen eredmények azt is jelentik, hogy a hazai piaci élet szereplői is visszaigazolták és elismerik az OPTEN Kft. által nyújtott információs szolgáltatások létjogosultságát, hasznát és szükségszerűségét.

Számos előfizetőnk használja elégedetten az általunk nyújtott információkat napi munkafolyamatai során. Ismerje meg szolgáltatásunkat, és csatlakozzon Ön is elégedett előfizetőink táborához!

Céginformációs szolgáltatások prospektus
 

Küldetésünk

Cégünk filozófiája, hogy a gazdálkodó szervezetek döntés-előkészítését és döntéshozatalát érdemi és megbízható gazdasági és marketing információkkal segítse annak érdekében, hogy azok még hatékonyabbá és sikeresebbé váljanak. Legyen szó akár egyedi igényű pénzintézetekről, nagyvállalatokról vagy költségvetési intézményekről; akár a KKV szektor cégeiről, könyvelőkről, könyvvizsgálókról vagy ügyvédekről, szolgáltatásaink professzionális hátteret nyújtanak. A naprakész, pontos és minőségi adatokra épített rendszerek mindennapi használatával hatékonyan csökkenthető a cég üzleti kockázata, növelhető az árbevétele, vagy éppen európai uniós pályázati források válnak elérhetővé számára.

Az OPTEN Kft-nél folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk magas színvonalú szolgáltatásainkkal és hosszútávon gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki. Tevékenységünket szigorúan a hazai és nemzetközi jogszabályi valamint hatósági követelményeknek megfelelően végezzük, különös tekintettel az adatvédelmi előírások betartására.

Célunk, hogy az OPTEN Kft. szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, minőségképességünk és versenyképességünk megőrzésének és javításának szem előtt tartásával.

OPTEN Informatikai Kft. Esélyegyenlőségi Terv PDF
OPTEN Informatikai Kft. Fenntarthatósági Terv PDF
OPTEN Informatikai Kft. Minőségpolitika PDF

Partnereink

Stratégiai partnerek
 
 
   


Szakmai szervezetek
 
  • Magyar Ügyvédi Kamara
Építési Vállalkozók Országos SzakszövetségeIpartestületek Országos SzövetségeMagyar Bankszövetség

Médiapartnerek

 
VilággazdaságSystem Media pénzügyi-gazdasági konferenciákJogi Fórum

 


 
 

Elnyert pályázataink

 

    


Kapcsolódó oldalak: